Beach Bastards Cycles & Stuff

Beach Bastards

Vanaf april 2016 gevestigd aan het Pompplein 5 centraal gelegen in Egmond aan Zee. Een lifestyle winkel waarin de fiets, strandleven, ambachtelijkheid, lokaal ondernemen en het beleven van avonturen centraal staan.

De menukaart kent specialiteiten die seizoensgebonden zijn. In najaar en winter ligt de focus op het strandfietsen en cyclocross. In voorjaar en zomer op de mountainbike, gravelbike en racefiets.

Beach Bastards hardware store bestaat voor een groot deel uit fietsen, de softwear kent een gevarieerd aanbod aan merken en collecties. Geen overdaad aan merken maar een bewuste keuze en wisselende collecties.

De winkel aan het Pompplein 5 in Egmond aan Zee is een “clubhuis” worden voor een grote groep mensen met in min of meerdere mate overlappende passies. Het start- en eindpunt van fiets- en looptrainingen, gezamenlijke ritten en surf- en fietsavonturen. Gedurende het jaar zullen er diverse clinics en trainingen gegevens gaan worden vanuit de winkel.

Tot gauw,
Beach Bastards.

Homebase van Wikkit Cycles & Stuff

Het merk Wikkit zal ook vanuit de fietsenwinkel in Egmond gaan opereren. Zowel fietsen als kleding van Wikkit zijn in de winkel te verkrijgen.

Volg Wikkit op https://www.facebook.com/gowikkit/